Saturday, January 1, 2011

1st day of 2011!

(Sedang makan buntut n kepak ayam bersama family di Kinabalu Pine Resort)
Bismillah..
Wishlist? x payah lah kan...x cukup ruang ni telampau bnyk.
Sementara adik2ku ada rancang tersendiri ...Hari ni aku duduk rumah saja  mendengar lagu sambil melalak sorang2 huhu. Semalam sudah kira celeb ngan family di rumah kakak aku. Makanan jgn cakapla..sangat bnyk aku jak x larat makan.

Ni pun baru habis tgk wayang yg org kenit tu...tapi aku tgk dlm kom adik aku jak..
Hari ni  jugak, Ada juga teman yg prihatin dengan aku ni dia ada msg pasal nak resume. Tgk la mcm mana nantikan. hehe.. Kang tetiba beduyon2 panggilan dtg pening kepala pilih. Ceh perasaan plak. Tapi perasaan tu perlu fikir positf! hehe dlm 3 bln ni pun bukannya xda panggilan cuma panggilan mesti suh aku pegi ESTATE pergh...siap nak bagi manager kat aku hahaha bengong! kANG jadi macam kawan aku xda air bersih nak mandi haha.

Apa-apa pun this year aku mesti achieve something ! uuuuuuuha!

p/s seronok tgk tray2 brooch hampir licin gara2 akak aku..hehe

1 comment:

  1. InsyaAllah many g00d thing will come this year.. hepi new year 2011 ros!! =)

    ReplyDelete

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...