Thursday, December 30, 2010

Malam ini aku yang punya

(Sebahagian drpd anak2 buah ku. Pic di ambil ketika singgah di KINABALU PINE RESORT)
Bismillah...
Hai..akm..
Sudah lama aku tidak menconteng apa2 d blog ini. Bukannya bz sangat pun. Cuma kesukaran mendapatkan connection jalur lebar/broadband dan sewaktu dengannya. KIni aku tidak memiliki apa2 pun laptop mahupun internet connection yg ada cuma desktop yg tidak berfungsi haha.. (dan tidak perlula aku cerita di sini dgn panjang lebarnya). Di pendekkan cerita malam ini laptop(my little brot punya) n broadband(my older sis pnya)  telah menjadi milik ku sepenuh malam ini...hihi

Selepas aku melawati 1 persatu blog kawan2 ku sprt Kodie Syam Mosyuki Imraned  BELLA!.... terlepas la sikit kerinduan kan huhu sungguh!  Tidak lupa...aku juga kol c Oncecet @gincut.Tp dia penat hari ni awal tido...xpala

Tp wahai Bella serious! aku baru terbuka blog ko hari ni.. sebab aku pernah klik link ko tp xda blog..itu lah pasal nyer..bila aku tgk komen di blog Syam baru aku tau uwaa sory.
*****
Hari ini......
Tiada apa2 yg menarik hari ini cuma menikmati setiap saat keriuhan bersama anak2 buah n siblings (itu baru 2 team lom lg dtg semua).
 
Hari ini jugak  bday someone yg aku kenal dan'pernah' rapat.SMS ku berbalas :TQ :). Aku Sedikit lega..tp aku harap itu adalah no dia sebab dia slu guna diff no tuk hantar sms raya erm..

Hari ini jugak aku melihat rakan2 ku semakin galak hebatnya! rasa terlalu jauh ketinggalan..tahniah kepada kamu yg berjaya dlm MINAT kamu.. aku berusaha lagi!!

Hari ini jugak bungkusan pertama order dr  cs sudah sampai-Berjinak2 bisnis kecil2 bersama akaak drpda aku otak aku jem di ruamh..hehe join2 jak..tgk saja hasilnya nanti..berusaha lagi.!.

Hari ini jgk aku mendapat reaksi negatif pasal benda aku mau jinak ni.. dr sesorang! nyesal aku chat ngan KO! cobaan...pasti ada ...wek! ko  tgk lah nanti...
 
Menerima e-mail dr e-jobs UMS-akan ku sentiasa peka kepada website mereka start January ini.Sgt mendebarkan! fuh..

Hari ni jugak...aku teringat kata seseorang .kepada kwnnya dan kwnnya tu sms kepada ku "Betullah kata si c AcG itu...kita ni semakin hari semakin tua... kawan pun akan semakin hilang satu persatu..berutunglah kalo ada sahabat sepanjang hayat.."

dan ko wahai AcG adaa sesuatu tentang mu..
ko pernah kata aku yg lain..berubah..
tp nampaknya ko semakin jauh.. berubah..
Ko bz? mungkin jugak
bukan macam aku yg belum ada arah terang..
yang bnyk masa terluang
hanya terlentang melihat kotak tv..
sambil fikiran melayang...
tapi..
perasaan ku masih sama
aku anggap, hormati ko sebagai sahabatku..
tp kenapa aku rasa kini macam silap?.
Kini timbul segan pada ko..
Kerana rasa diri tidak layak bersahabat dgn ko..


Harapan ku.
akan ku sambung di next entry (harap berjaya merompak lappy ini dan broadbandnya sekali)





Wednesday, December 15, 2010

smile again.....!

Esok aku berkonvoi ke KK bersama keluarga. ada kazen yg bakal khawin di sana. Risau? iya bukan sahaja risau mabuk jln jauh,,,tp masih lg risau kenyataannya aku masih menunggu menuai ni..anggur belum berbuah.. haha.
Oleh itu moh ambik2 mood bagus... dulu hehe

oh sebelum tu aku mengucakap kan sekali lg TERIMA KASIH KEPADA ADIKSIART/ THE TELEGRAM atas bungkusan itu.. ya... jom layan,,,video ni

Monday, December 13, 2010

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...