Tuesday, November 16, 2010

Tebal Muka, Muka Selamba

Lama jugak aku enda' mengarang ni..seperti yg kamu lihat aku tukar template lagi..terlebih kesempatankan tulah macam bgitu. Pastinya MERAH N HITAM FAV Ku hehe. Aku ni lama sudah x keluar jalan2 dari rumah ni. Kalo keluar pun p iv jak. Dijadikan cerita minggu lepas bersamaan ngan 13 Nov aku pg member sekolah khawin.
 
C Ardiah, jadi aku pun bertemujanjila ngan c Haisa,Anni, Leila... yg budak2 lain x muncul2 sebab hari tu bz Exam PTD la..Mtestla... Seperti yg di jangka..tajuk cerita tetap sekolah/cuti, sebab tiga2 pun jadi cikgu,Cikgu terlatih,cigu sandaran... namanya pun cigu jugak kan huhu..jadi aku diam jakla..senyum saja org berbual aku sampuk sikit2 jak. Semua ni da maju aku ni,...standing STILL haha..Tebal jugak muka beb! Tp seperti biasa bwt2 selamba jakla. Soalan2 durang pun cepumas yg sudah basi, jadi kiranya aku sdh terer jwb ngan muka selamba. Tp bila bab khawin paling rancak la terutamanya c Cik Leila n Haisa haha..bersinar2 mata cita pasal tu. Bila ku observe c Leila tgh tgh pengantin bersanding, dia sengih lebih haha..memang sah!
 
Walauapapun thanks to CIK Haisa kerana menumpangkan aku dan blanja aku ngan C ZIZI di Secret Recipe..
Aku Masih Menggu pic dr KAMOOO...
 
p/s semalam aku tolak lg 2nd iv dgn Sykt dekat lahad datu tu, takot plak beb dgn cerita2 di EState2 ni huhu. Semoga ada lg tawaran yg lebih baik

2 comments:

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...