Tuesday, November 30, 2010

Zalimnya Emosi

Zalimnya emosikan? huh aku saja mencari benda yg ign disalahkan-Tepat pada masanya! aku yg sememangnya agak penat menggagahkan diri utk mendaki tangga ke bilik ku. Tidak sabar rasanya melelapkan mata..ku kira hari ini (ahad lepas) hari yg agak perfect buatku kerana aku dpt melepaskan gian berenang di kolam bersama anak2 buah n kakaku. Bolehla melupakan sedikit hari2 yg suram seminggu...dan berminggu2 lagi yg lalu. Ya masih cerita yg sama, slma 2 tahn ini jd x perlu la aku cerita lg.

Di jadikan cerita.. baru saja aku melelapkan mata, sudenly kan aku dapat sms dr membe aku yg nun di sana KEHEL ,kwn sekolah jg. Katanya boring then cerita punya cerita keluarla sms berbunyi" oi datang la ko KL balik bwt apa ko di sana (di sini sandakan) buang masa seja, nanti hujung thn depan kita balik sama2..' wow! tersentap aku ! n aku terus x reply. N cuba melelapkan mata mengharap sms tu tidak akan menyentuh emosi ku apa lagi menyiat2nya.

Namun apa aku dapat! aku berjaga sampai pagi..huh emo sgt beb! huhu kenyataan BELIAU memang ada sedikit betulnya, memang aku rasa agak membazir masa bila aku bali ke Tanah air bukannya apa, mcm buntu plak  aku rasa mcm2 da aku bwt...tp aku memang rasa seprt dulu juga kurang sokong yg aku INGINKAN!, yg disokong yg dorang inginkan.. apa aku bwt ini komplen itu x ngam ini xngam... tempat keja jauhla... JAUH PUN STILL SABAH KAN..ish!camna? pastu ungkit aku paling lama "M............ "aku mau bwt sesuatu keja saja bnykla komplen2,,ISH2 Smpai 1 tahap sekrg ni aku rasa aku cuba relek2, pelan2 (tp org akan nampak cam goyang kaki x bwt BENGONG! punya pesekitaran)macam org selalu kata ngan aku...camna aku mau plan2 kalo sudah lama nie...

Kamu tinguk ni... kalo emo ni memang bejela2 la aku type ni, zalim betul..ni semua mau di salah kan adoii... lemah tenaga batin kalo mcm ni...

Oklah sekian.
Semoga hari esok ada buah yang boleh dipetik...

p/s : I feel great When Im around uolz (btlkah ayat tu? kah2) 
TAG: The Telegram

Tuesday, November 16, 2010

Tebal Muka, Muka Selamba

Lama jugak aku enda' mengarang ni..seperti yg kamu lihat aku tukar template lagi..terlebih kesempatankan tulah macam bgitu. Pastinya MERAH N HITAM FAV Ku hehe. Aku ni lama sudah x keluar jalan2 dari rumah ni. Kalo keluar pun p iv jak. Dijadikan cerita minggu lepas bersamaan ngan 13 Nov aku pg member sekolah khawin.
 
C Ardiah, jadi aku pun bertemujanjila ngan c Haisa,Anni, Leila... yg budak2 lain x muncul2 sebab hari tu bz Exam PTD la..Mtestla... Seperti yg di jangka..tajuk cerita tetap sekolah/cuti, sebab tiga2 pun jadi cikgu,Cikgu terlatih,cigu sandaran... namanya pun cigu jugak kan huhu..jadi aku diam jakla..senyum saja org berbual aku sampuk sikit2 jak. Semua ni da maju aku ni,...standing STILL haha..Tebal jugak muka beb! Tp seperti biasa bwt2 selamba jakla. Soalan2 durang pun cepumas yg sudah basi, jadi kiranya aku sdh terer jwb ngan muka selamba. Tp bila bab khawin paling rancak la terutamanya c Cik Leila n Haisa haha..bersinar2 mata cita pasal tu. Bila ku observe c Leila tgh tgh pengantin bersanding, dia sengih lebih haha..memang sah!
 
Walauapapun thanks to CIK Haisa kerana menumpangkan aku dan blanja aku ngan C ZIZI di Secret Recipe..
Aku Masih Menggu pic dr KAMOOO...
 
p/s semalam aku tolak lg 2nd iv dgn Sykt dekat lahad datu tu, takot plak beb dgn cerita2 di EState2 ni huhu. Semoga ada lg tawaran yg lebih baik

Wednesday, November 3, 2010

Ini Bukan Cerita Politik

Jam menunjukkan kul 7 sudah..aku masih di opis ni hari2 balik lewat malam..cam mata panda sudah- oleh kerana ke bosanan dan agak penat dan mengantuk menunggu bos ni la kejadiannya. MELAPORKAN DARI  BILIK GERAKAN( PILIHAN RAYA KECIL BATU SAPI).bersama REHAN...iyahh





 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...