Monday, August 23, 2010

Hujan Renyai

Ke hadapan dinding blogku yg serabut,

Hari ini aku rasa semakin stress mengingatkan tarikh aku balik Sandakan semakin dekat. Dengan barang2 yg aku nak buang tau packing lag adus...Time aku layan astro selepas waktu sahur tadi tetiba kepala aku melayang ke flashback2 yg bercampur baur. Teringat kawan2 di sini, teringat Sang  Chicanos Cocucini yg bakal aku tinggalkan dan banyak lagi bakal aku tiggalkan erm...Tanpa aku sedar tetiba mata aku berair (aku nangis lah plak!!! emo btl). Ni la kali pertama aku nangis sejak KEPUTUSAN utk balik terus ke Sandakan diambil. Lambat tul efek kat aku huhu. Tapi tu stakat "hujan renyai2' jak la belum lg "ribut taufan".

Aku harap pelangi akan muncul selepas ni. Lg pun aku balik for my own good.
Ok! sampai luahan nanti daaaaaaaaaaa..


(amacam ? adventure ka korang mau baca?)


p/s Semalam beratus2 jgk aku blanja hari raya tuk parents aku huhu belom aku punya lg ni 
*korang tau x cara mau baca post aku ni? hehe pandai2lah mencari perkataan tersembunyi ya


4 comments:

  1. sayang ko ros~~~aku plak sedih...hm..hope ko epi..hope sme ;menda dpt bjalan smooth..=']

    ReplyDelete
  2. ko igt ko sorg sayang die ke?
    aku pon..huh
    barang2 ko jgn buang, bg kt aku klu xnk,hehe

    *flight kul bpe?
    *ade no flight x?

    ReplyDelete
  3. eeee...syuk nih....nih pun nak rebut gak...im nak rebut ko nak rebut...huh...

    ReplyDelete
  4. aku???....

    cmfrm aku off 8hb ni utk kawan aku.

    ReplyDelete

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...