Thursday, April 29, 2010

Catatan tengah malam

Minggu ni sgt down ber mula isnin kena teruk sampai cam mau bedarah telinga!

Selasa pulak bukan stakat bedarah telinga mau muntah pun ada sebab kena TERIAK2!
Selama ni aku rasa konfiden je buat kol hahha rupanya2 bnykla pulak salahnya...bila dengar balik kol sendiri fuh rupanya "sedap jugak " conversation aku miahaha.
Sudahla 2 hari aku dapat "telur "jak...fuh2 dapatkan aku mencapai taget aku bln ni erm,,
nASIB baik hari ni ada 2 sale! muahahha tp...GERUN jugak aku bila sudah buat sale karang ada lgik salahnya ish2...........wateverla.. yg penting praktis..praktis...dan kerja rumah tu penting! haha jgn x tau time kerja ni pun aku ada assignment.
NO 0 no RECOVERY ! ya PERT rugi 10% jak tu hahaha

Ya aku nangis..(sebab malu)........so? aku try nak lepaskanya wat..!

"ITULAH SEBABNYA" AKAN aku CUBA senyum untuk esok!...
da..~~~~


No comments:

Post a Comment

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...