Thursday, March 11, 2010

Rasa mau terjun!~

beberRaPa Mingggu ni aku bz gilak tapi yang paling endak tahan ada org tu geramnya!!~ aku rasa aku mau alone2 best sebab susah sendiri tanggung sendiri duit sendiri sendiri belanja habis duit endak payah makan. Bagus lagik dr makan hati. AKU sebenarnya xda idea tp aku mau meracau jugak di blog ni. aku rasa cam besawang sudah. nanti bulan 5 balik, sabah terus... mau menetap di mana? belum tau lagik, pandangan masi kabur2 peduli la sana  hahah meracau di blog lg bagus dari cakap sama org sebab bnyak org jadik hantu kepala hitam. HOI! hantu ada kepala ka? entah 

  la wut ever.... ko mau hantu jenis hapa? TADI aku ym ngan kak aku dia kata hari ni keputusan SPM. so aku masih tunggu adik aku balik sekolah then baru ko bapak aku entah la aku rasa betambah tua sudah sebab adik aku 2 org tu sudah habis spm astaga!~


aku sudah di obsorb di tpt training ku tp msih x puas hati kerana gaji yang terlampau TERSANGAT PALING LA kurang . Bukan x besyukur tapi masalahnya kerja terpaksa bawa atas katil cuti pun buat kerja agak2la jugak . yang paling LAWAK aku dapat title MANAGER (dlm offer letter) tp gaji tut!~ miahha memang lg kurang dr guna spm dow haha ni bukan cerita cereka ni kisah benar .

apa? pasal gambar di atas tu, sebenarnya aku pun x sedar aku pose mcm tu. tp aku rasa memang aku mau buat macam tu yg real punya bg flying kick betol2 kena punya amacam?
ada bra? cabotla!~di petik dari budak2 opis aku ketika bermain pool.
oh ya 1 lg pasal title tu aku nak terjun kolam sbenarnya sebab sejak akhir2 panas!~ ngeee
apa? xmau tau? xmau tau sudahla wekkkkkkkkk


~THE END~

No comments:

Post a Comment

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...