Thursday, February 18, 2010

Aku Inginkan Rangsangan!~



Ops!~ jgn anda jgn silap pulak ya... aku hanya ingin kan rangsangan tu mewarni lg hidup aku yg sedikit buhsan! aku maukan EXCITEMENT..u know.. xcitement huhu. cam pic yg aku curi dr fb budak opis aku
di ats tu hehe. (oitz DAYAH kalo ko terserempak pic ni dlm blog aku jgn saman ek!~)


4 hari cuti pun aku xda plan tetbiba jak aku rasa otak aku cam mau jem huhu!~ semua budak2 The telegram
pun senyap jak.. smua pun baliks kampung. AKU.?! kalo la aku ada kapal terbang sendiri sudah lama aku balik Sandakan. MAHAL SIOT TIKET !~ WLPN AKU CHCEK 1 BLN LEPAS STILL MAHAL mayb sebab thn baru cina.

Dlm 4 hari tu aku hanya pg ke rumah kazen c Oncecet pstu piknik di bwh rumah bab bwh rumah tu ada kolam bw jak makanan ringan n coke pstu terjun kolam konon mau xcercise... then hari isnin keluar rumah pegi WANGSAWALK semata-mata ingin mencuba restaurant thai yg br bukak.

Keesokkannya plak tidur sampai lebam pastu mlm baru keluar. Tp x tau mau bwt apa then g GALAXY AMPANG utk main TING TONG (game). Time tu aku tengok2 la cinema... punyala ramai org!~ bebaris sampai nak dkt park keta!!
Pastu buhsan plak then main billiard ke hapa namanya ke pool.....billiard kot sebab lg kecik dr pool................RM 3  -1 game aku main ngan CECET. Tp aku rasa aku lg HEBAT main pool di opis aku tu hehe. HA jgn x tau di opis aku tu ada pool hari2 aku main cocok cocok kat situ huhu cam ketagih plak main pool aku SUKA RASA PUAS bila bola dpt di masokkan!~ haish apa la aku meracau ni.. aku mau bgtau jak aku mau g jalan2 lg buat sesUAtu cam sky walker ker panjat2 pokok tinggi tu yg ada tali2 YG boleh kita lalu.........ke panjat bukit ke apa2 la yg PENAT tp seronok.

p/s sudah lama ingin menawan GUNUNG KINABALU namun BROGA HILL pun belum  ku takluki!~ apa da.........(jeles tgk dorang ni hehe mau jugak bah!)























3 comments:

  1. jgn risau ros....nnt kte twan broga hill....
    aku plan nex week....hope menjadi la

    ReplyDelete
  2. rasa sedey baca citer kebosanan ko..nnt kita ramai2 wat trip ke sabah..

    kodie, nxt wik? hmmmm kne cek schedule dulu,haha

    ReplyDelete
  3. @khazwani
    xdela risau just ingin rasangan je huhu..... yg merisaukan apakan jadik utk 2 minggu akan dtg nie

    @mosyuki
    Sabah? huhu... g yg dekat2 cini dulu ar (semangat nih)
    p/s bznyer manager ADIKSI ni

    ReplyDelete

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...