Friday, January 8, 2010

Tonton MOVIE OLD DOGS bertujuan Ketawa!


OItz gila dekat seminggu aku xupdate blog minggu ni aku kebizian di mana selama 2 hari aku PULANG LEWAT KERJA!~ops bukan kerja! lom lagi tu training..PERHATIAN! PERHATIAN selama 2 hari aku balik kul 10.30 MALAM okeh...? biul otak mau buat claim berjuta2..kalo duit aku xpa jugak ni duit kampeni HUH!~
ok2 ber balik pada tujuan asal.. aku sebenarnya mau cerita pasal movie di atas tu ha... OLD DOGS..oops! maaf sekali lagi sebab ITU ADALAH RUSSIAN POSTER YA..hehe yg owang puteh. cari lah sendiri.hehe
Hari tu ,3/1=ahad kalo x silap malas mau check kaledr.. aku mau tgk movie ni bertujuan untuk ketawa..
dannnnnnnnnnnnnnnnn MEMANG MISSION AKU BERJAYA SEBAB aku gelak + ketawa +tebahak
sampai kejang pipi aku x bleh sstop ketawa! ketawa! muahahah..x rugi  hari ahad ku hehe.

Sini aku sinopsiskan movie ni ya.....

cerita ni mencerita 2 sahabat karib (ROBIN WILLIAMS DAN JOHN TRAVOLTA )dari kecil sampai tua yg juga partner dlm perniagaan keja dorang ni KERJA DAN MENGORAT, KHAWEENNYA x...di jadikan cerita tiBA2 c ROBIN WILLIAMS ni rupanya ada anak KEMBAR.... dia x tau dia ada anak selama ni sebab x wife yg dia khaween dulu x bgtau n time dorang divorce rupanya wife nya tu mengandung
SO HIDUP ROBIN WILLIAMS TUNGGANG LANGGANGA la sebab dia ni x pandai n x suka budak2 biasa single..oleh kerana c JOHN TRAVOLTA NI bestfren c robin so dia pon skali la kepeningan..
dlm cerita ni mcm lawak yg dilakukan mereka yg aku rasakan menjadi..tgk jak la muka john travolta yg ganaz tu buat lawak memang  LAWAK la huhu!!..aku suka part MUKA KEJANG n GORILA haha...
So x rugi tgk movie nie huuu...........

di sinila babak PALIT TAIK berlaku haha


*aku x ambik lagi pic picnik kat BAGAN LALANG bersama batch gems dpc02 aku mau jgk taru di blog ku ini sebagai kenangan...............


No comments:

Post a Comment

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...