Tuesday, December 22, 2009

Pelik Sot n Siot II




Aku : Hello?..En.A
En A : hello.. ha..Ros
Aku : En.A, esok n lusa saya ada interview so saya xdatang keje..
En. A : Interview pulak... hari ni MC? pastu esok interview plak..hehe(ketawa xpuas hati) Kat mane intv?
Aku : esok kat Taman bahagia, lusa kat mid valley...kul 10 n pukul 2pm.
En A : iyeeeeeee ke?(nada x percaye) takkan interview sehari suntukk kot. Sok pukul bape interview?
Aku : yelah betol lah... sok kul 10.30.
En A : xkan dapat interview 2 sekali....

DLM HATI AKU *aik! xpercaye plak die..taula die x desprate nak keje cam aku kan opkosla aku kene panggil sebab aku apply bnyk tempat nak lari DARI KO!!

Aku ; yelah En A, pagi tadi baru dorang kol...
En A : emmm terpulangla kat awak la ROS, saya bukan boleh buat ape2, lagipun
awak bukan staf N******, saya bukan ada HAK PUN kan... kalo awak dah nak
buat cam tu...bla bla....

*PERHATIAN, PERHATIAN! SEKALI LAGI DIA GUNA PERKATAAN "HAK!!" HARI TU DIA KATA ADA HAK SEKRANG XDE HAK....MEMANG SAJELA DIA KATA CAMTU NAK MEnyaiko AKU LAh tu


semasa dia tengah mebebel2..aku pun mencelah..

Aku : Ye En A, tulah saye nak bagitau je ni esok n lusa saya xdtg kerja..
EN. A : HA YELA..bla..blal
Aku : em..emm ya. en A...ok

aku terus off tepon kah3

* aku kol dier sebab just nak inform bukan nak minta permission. huhu...
gi interview salah..x pegi pun salah...membebel plak dia, dah la pinjam kitorang
n letak kat "ceruk bandar",,,sampai sekarang xde org tukar pun..

p/s Sebenarnya aku malas sudah sambung cerita ni tp biar la sebagai rujukkan aku di hari kemudian hehehe...

2 comments:

  1. Mcm terseksa jer ko. Tinggalkan saja tempat itu. Anyway, gudluk interview weh! Ko kan hebat!

    ReplyDelete
  2. @IrA.Aziz WAH TERIMAkasih atas PUJIAN itu.. memang aku HEBAT!!!! tp belum teserlah lagi kehebatan ku ITU!!!11 aiiiiiiiiiiishhhhh

    kini aku sedang bertahan........

    ReplyDelete

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...