Friday, December 4, 2009

Mode lemah longlai

Huh sejak dua hari lepas aku mau tidur jak,,,..napa ar? xda mood bah..lemas, lemah...longlai..lai lai katunggg!~~ majlis kaween yg sebelumnya aku beria2 mau pegi pun aku endak pigi..sana tu di pahang c Acai kawin, kasian plak C Acong huhu balik2 meSMS aku tanya...kalo aku pigi-sory la pren xdapat pigi penat,xda duit, xda baju biru (paling utama) x mood.... besok pun cam malas mau pigi budak2 Telegram ni ada show pulak, cam malas plak mau buat aap2 nih...tp kasian pulak ku tinguk besemangat pulak si Oncecet S, tp x boleh lawan semangat c PokerFace I untuk mendendangkan lagu ciptaa barunya..... x lupa jugak Hot S mau jugak menunjukkan ke tererrannya........tp c Hypergenetic K g Kuantan ada event..outstation la katakan...

ermm ...ahhhhhhhh geram...nya aku...bulan ni x berapa smooth kehidupan, di tahap agak teruk!!~ x best ...busan...

p/s tp org kata sebutla yg baik2 saja.....mungkin bleh mengubah mood kita...so aku nak cakap yeah! aku dah mantop!~ kah2
post lepas bnyk sudah ku type yg baik2...

6 comments:

  1. aku tensen bulan nie.....sory yer x dpt join....sory sngt...rase bslah jer

    ReplyDelete
  2. ko rs cmtuh sbb xde duit lg kn?
    nnt dh de ok la~

    msing2 siap de gelaran,xleh blah~hehe

    ReplyDelete
  3. @khazwani heheh memang bulans yg tension..
    @ mosyuki
    duits tu..biasala..membuatkan saket dada .. tp..a ku rasa aku lom "easypad" lagila...kah2 tu yg mood tungang langgang tu kot ahahah

    ReplyDelete
  4. naper ros~~~
    kurng vitamin kah??hehe..ak pun ase bulan neh cam longlai je...hukhuk

    ReplyDelete
  5. easypad? belom easypad? hahaha! ala, normal la kalo kadang kala rasa down/penat tuh. gi makan byk2. sure ko active balik? relevankah?

    ReplyDelete

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...