Thursday, November 5, 2009

Tragedi OCTOBER (Ku tendang BONTOT mu)

Sila klik untuk image yg lebih besar

Aku lupa la plak bila tarikh nyer ni huhu.. tp apa yg aku tahu memang tahap gaban satria baja hitam la aku geram!~
Resultnya- sgt +ve dia dah x berani nak dekat aku..nak saje langgar aku..nak saja touch aku ahah AMBIKKKKKKKKKKK KO ngeeeeeeeee
So korang diluar sana jgn takut jgn berdiam diri -kalo ada org saja2 nak touch2 ko ko belash je balik yg penting ramai saksi ahha -
aku dgr pesalah sexual harrassment aku di penjara sekrang best2!~

Bwh ni sambungan komen2 selepas tepublishnya status FB aku muahaha
Wut do u think???

Status hari ini!~Sgt sedey -kejaman menikam jiwa.............petang yg cam haram.. membuat aku KELESA semacam........berita yg membuat aku KEMAMAR datang betubi2.. berfikir terlalu teruja dgn PLAN membuat aku aku TERTEKUR..


3 comments:

  1. Ko kena raba ker? Hahaha! Beli pepper spray weh. Kasi spray mata dia. Muahahahaha!

    ReplyDelete
  2. alamak kena raba ke? ades...brani siut...garang gak ko yea...ada budak ofc aku kena raba trus report polis..padahal dia orang tu kawan baik..tapi sebab dia gado kaw kaw dengan mamat tu,dia saja report polis selepas 2 minggu kejadian tu...

    ReplyDelete
  3. @Aziz x menyempaynya nak spray2 kaki aku dulu yg naik haah

    @Pear kawan baik bleh plak raba2 ek? heran2 ni kes rela ni haaha

    ReplyDelete

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...