Friday, November 27, 2009

Geramnya nganTwilight Saga (New Moon)



Salam semua...Selamat Hari raya Haji.. hari ni di rumah seja' endak kemana-mana..tp semalam semangatnya aku pegi tinguk Twilight Saga ni..nasib baikla jugak ada lek seat kusung aku ingatkan full. Sebab bila ku tanya kawanku,bilangnya tiada tiket..Sunway n 1UTAMA semua habesss!!. Aku? seperti biasa Galaxy ampang la dekat, murah dan jimat pariking xpayah bayar.

Dijadikan cerita, aku sebelum ni yg semngat berkobar2 endak sabar mau tinguk movie ni tapi hampa yang aku dapat, adakah ending nya begitu? gantung, macam ada lek twilight lain bakal dibuat. Sudah la 2 jam tu ceritya cam boring jak, aksi pun
banayak becakap jak..cam harry porter punya cerita aku rasa tapi movie ni habes jugakla aku tinguk kalo Harry Porter tu eheh endak pernah tinguk sampai habes.
Tapi apa-apa pun aku kaciwa ngaN MOVIE NI..huhu..
Aku kecewa ni cuci matala.ngeee heheheh




6 comments:

  1. Ko baca la novel dia. mcm lg best jer member aku ckp. huhu~

    ReplyDelete
  2. mmg cite bnyk cakap kan....mcm sblum nie

    ReplyDelete
  3. aku mmg suka tgk lambat ckt,so tau r pendapat org len..
    so, aku xnk tgk citer ni,haha
    nk tgk MY SPY
    sapot filem M'sia,hehe

    ReplyDelete
  4. hm~~~ak lgsung xberjaya nak tgk wayang~~~tp bella kte bes~~

    ReplyDelete
  5. @syam sabar ada lg tu kat panggung tp.......yg 1st paling la best

    ReplyDelete
  6. mmg novel lagi best..
    cte ni agk slow..
    myb aku rase cte ni best sbb aku da bce kot..

    ReplyDelete

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...