Friday, October 30, 2009

Soda Gembira Bersama Model Terbaru DeeMataque (Cik Yaya)




Hari ni elaun sudah masuk, huh hepy jugakla rasa lega boleh bayar hutang piutang haha..dlm masa tu agak lama jugak la aku x g keluar lunch, buka x makan tp sudah tapau awal2 nc lemak yg berharga rm1.70 sampaikan naik muak dow!~ huhu...so tiap2 selalunya aku kan beli 2 kalo x b hun, nc lemak 2 tu jak selalu aku beli murah!`kadang aku tukar2 lah lauk dia, kerang kekadang telor kekadang ayam..


Oleh kerana hari ni duit masuk sudah, kepala hotak aku meliar nak makan apa? hehe..Setelah sukar mendecide bersama Yaya n Basha, so aku pun decide mau try di restaurant Ayam Penyet Ria bertagline khas Jawa Timur!~..


Sebenarnya aku sudah lama mau try Ayam Penyet, aku memang suka try2 makanan ni hehe..tapi bila sampai di restoran tu macam2 plak menunya huhu ada udang penyek, lele penyek dll punya penyek lah... so aku decide la makan LELE PENYEK........ tau x lele tu apa? lele = ikan keli, dan bila aku belek nak pilih minuman, SODA GEMBIRA menarik hati ku! so aku tryla..........SEDAP GAK !~ tp agak mahal lah rm3.50..tp puas hati!~~ yeahhhh c Yaya plak pilih Bakso. C Basha plak? dia g k4 ngan....................huhu!~


Location: berdapan dengan WANGSA WALK, dkt K4 Wangsa Maju

Aku memang suka JALAN2 TRY MAKAN!~

Lepas makan aku n Yaya g masuk WANGSA WALK best gakla bnyk da kedai bukak karaoke n cinema pun ada...tp cinema lom bukak lg...!~ Jalan2..cuci mata...


Untuk renungan kita bersama
" Jauh berjalan selalunya menambah pengalaman tapi ada juga orang yang jauh berjalan hanya menenpah kesesatan" -DR HM TUAH
p/s pssstt jadik ke g JOHOR minggu dpn wei ?

Thursday, October 29, 2009

Kawanku yg Emo itu (update)


Dia dah tegur di chat fb...... walaupun sekadar hai n makian biasa...haha..... dia memang begitu.

Tuesday, October 27, 2009

Kawanku yang Emo Itu

Hari ini hari minggu..
Aku masih terfikir itu..
Terkena tempias plak aku
Kawan ku yang emo..
Tetiba menyerangku.
Di facebook pulak tu..
Aku terasa aku TERKEDU..
Tapi kusimpan ku luah dlm kereta selepas itu

Kena marah MR Oncecet plak selepas itu..

Dia kawanku tidak tahu..
Sakitnya sampai pedih ulu hati aku..
Tiba2 dia diam membisu..
Kenapa dia begitu?
Sedangkan aku yg patut menyerang pada hari itu
Dia buat tidak endah
Buat aku mati kutu..

Asalnya kerana hanya ku buat statement
Aku "xmau kahwin' itu
Aku cuba buat2 tidak ambil tahu
Aku buat2 lucu
Kawan2 lain support jugak tp mereka tidak tahu
Gelodak kocakkan guruh petir taufan stunami
di hati dia dan aku

Dia sengaja menyakiti hati ku
Tidak puas hati pada cerita dulu2..
Atau dia period kot pada hari itu?
Aku pun emo sejak hari tu..
Tapi aku paham aku tidak jemu
Aku coba tidak bertanya dulu..

Aku faham dari masalahnya dulu..
Masalah cinta tiga bucu sampai sekarang tidak berlalu..
Gara-gara statment ku itu dia menyerangku..

Apa kena mengena aku sunyi sendiri..
Dengan sikapmu bermuka2 pada laki2 itu
Sampai kau bawa aku untuk menipu mereka itu..
Aku bukanlah malaikat baik
Tapi aku tidak sedap hati buat begitu.
Adakah itu salah satu pencetus kemarahan mu...
Sekarang ko buat aku berikira2 untuk memprotek mu

Sudah masuk 2 minggu dia tetap begitu..
Buat ku tidak hengin mencoba bertalu..
Lantak piiiii la biarkan bebatu!~
Tapi kenapa aku saja yang tidak dapat ia berlalu
Adakah aku masih sayangkan kawan ku itu?



Sunday, October 18, 2009

I cried!~(Matters of the Heart by Tyson Ritter )

this song make me cry..ya serius..jgn lupa hayati liriknya ya.


To dispel any rumor,
I should do this sooner than later
I had a girl and I didnt hate her,
But I let her go
I swear that Ive got problems,
And she can never stop them from ending.
My head is f*****ed,
And Ive been pretending.
Shes the one,
How could I let it go on?
You wanna hurt some one,
Thats why I wrote you this song

Chorus:
Kimberly, dont cry,
Ill always be by your side.
Yeah, Kimberly dont cry,
A broken heart just takes time.

Lets take it one step further,
I never meant to hurt her so badly.
We had a love and I can say madly,
(Let her go)
I couldnt let it go on.
(Let her know)
I put my soul in this song.

Chorus:
Kimberly, dont cry,
Ill always be by your side.
Yeah, Kimberly dont cry,
A broken heart just takes time.

Yeah, I could shed, a thousand tears,
But youd never see them falling.
Yeah, I could walk a thousand years,
But youd never see me crawling.

Ive said it before,
And Im saying it one time more.

Chorus
Kimberly, dont cry,
Ill always be by your side.
Yeah, Kimberly dont cry,
A broken heart just takes time, just takes time.

Kimberly dont, Kimberly dont, (Cry)
Kimberly dont cry (Kimberly dont)
Kimberly dont cry,
A broken heart just takes time,
Just takes time.

Thursday, October 15, 2009

Oncecet (Raya)

pic by Imran Effendi


Posingnya seorang lelaki... kat skirn gurl bertudung amcam tu?



Monday, October 12, 2009

Riang Ria Raya 'GEMS' 2009 (Keramat-Sepang-Seremban)

Semalam 11/10/09 KESARUNGAN konvoi raya
Kanopi.........rmh Aizat
Rumah Aizat Bling2

Rumah Bella


Rumah Roy Meow2
Rentetan...
1 lebih2 pm -Rumah Roy Keramat AU! - Laksa Johor-
4pm (Kalo x Silap)- Rumah Bella Sg Pelek Sepang-Mee Bandung special Hot2 Guy- ehhe
5pm kot...- Rumah Aizat- Seremban

Seperti biasa Geng2 Karok GEMS ni memang kuat2 membantai makanan semuanya haha xcept aku la
Habes mknan di bantai siap nak tapau lagi tue....ahaha>

Participant:
Eny Flaxuree
Edy Flaxuree
Im Flaxuree

Syam Flaxuree
Bella
Polaris
Hot Syuk
Polaris
Kodie Polaris
Daus
Polaris
Fira
Nexus
Sue Nexus

Special Guest : Syafiq Oncecet

Stranger: Bai?

dlm pada itu terserampak gak ngan hot2 stuff GEMS c adam uuuuuha! ngan sapa? ngan psgnnya la hehe..sapa?

korang carikla sendiri.... sumber2 boleh di dapati di pesbuk ea.. tdak lupa jugak c Abi bling2 ngan kak angkatnya (konon..) hehe

Terima Kasih Bella.Roy Meow dan Aizat.. kerana mengenyangkan kami..hehe


~Selamar hari raya maaf zahir dan batin~

p/s pic2 konvoi aku lom ambik lagi dr IM...
ada org tue kembang ada org cakap mukanya cam artis......hehe nama pun special guestkan haha




This is the rest of the post

Biey2 dan Jaz (Raya 2009 mode)

Aksi2 spontan mereka







nampak camera jak berlakon haha



suka laitu!~

Apa? siapa mereka? ni lah antara anak buah aku yg sukakan kamera........
Adriana Qistina(Biey2) & Jazlina




















Thursday, October 8, 2009

Bila aku...

Bila aku bina dinding..
ia bukan untuk menghalau sesiapa
tetapi untuk melihat siapa yang betul-betul boleh meruntuhkannya..

Bila aku rasa ku bina dinding sebagai kubu yang gah
ia runtuh tanpa aku sedar..
dek kerana ku terleka sebentar..

Bila aku tesasar..
Ada yang mempebesar besar
Aku tidak perlu gentar
Ya aku perlu tegar!

This is the rest of the post


Tuesday, October 6, 2009

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...