Friday, September 18, 2009

Happy Birthday To U IMRAN

sila klik utk image yg lebih besar




This is the rest of the post

Thursday, September 17, 2009

Hati Terlopong (dlm GEMS)


Sila kilik di gambar untuk tulisan yang terang tq..




This is the rest of the post

Wednesday, September 16, 2009

Mode Tidak Berapa Mau Raya

Haiiiiiiiiish!! napa lah aku rasa gini? bercampur baur...aku agak hepi kerana dapat cuti panjang, jgn x tau aku start cuti dari 18h-30hb u~ walaupun aku baru start training aku dpt gak cuti tambahan 3 hari erm itu tidak disengajakan kerana aku sudah pun beli tiket itu sebelum aku join kampeni ini.

Napa mode aku tidak berapa mau raya?
~1st maybe aku xda baju raya tp still boleh raya
~2nd aku xda apa2 maubawa balik sabah,maluk la kan aku xda bawah ole2 nanti mesti ditanya2
~3rd aku memang kekurangan fund haha.. nasib baik aku sempat beli tiket yg berjumlah rm568 itu.
~4rd segan mau balik sebab aku lum dpt kerja yg setetap2nya..
~5th maybe aku masih terkesan apa yg telah berlaku sekitar sebelum dan pada hari jadi ku (4/9/09) aku rasa aku mau meletup! Tp aku rasa aku sudah meletup time tu tp belom cukup mantap letupannya huuhu.. aku masih dalam kekonfiusan sehingga aku membuat keputusan yg agak sadis utk diriku, mungkin.

dan...

jam telah menunjukkan pukul 4.35 pm aku mau turun ke bawah mau balik!!! ehheeh







Thursday, September 10, 2009

Tuk tuk tuk level 3 (3rd day keja)

Ngantuk
Macam nak terlentok
Senyap..sepi..sunyi..
Sampai aku terdegar bunyi jam,tik tok tik tok
Niat buat kerja macam Belatuk
Tapi yang jadi macam ular yang tidak dapat mematuk
A-kon gila sejuk
Sampai aku terbatuk batuk..
Beginila hari ku dilevel 3 yang nak terlentok
Tiada hiruk pikuk
Tapi apa yang penting.. aku bertahan dari terhantuk...


p/s sempat lg aku meracau eheh...aku still menanti wut next?

* wei ada perkhabaran dari LUMUT-
antara Sms c COMEL kepada ku
" ....... oklah duk cni dekat tp mahal, apartment blue bay resort-rm1000/8 org,makan cni pn mahal"
"xde tenet lah ros..nk subcribe rm8/jam...mhl giler kn. Cni semua mahal"
" klah... aku nak p tdo lah......... kimsalam kat dak sne..ckpe dak cumel kimslm.hee....."

Kesian...huhu aku harapkan
Semoga kawan2 kita di sana sihat selalu dan dpt menempuh dugaan...iiiiiiiiiiiyeah!

~Jgn lupa lawati blog aku di http://deemataque.blogspot.com/ ~










Wednesday, September 9, 2009

Enda' mau (1day masuk kerja)

Pagi yang indah!
Jumpa mereka ber4
Gembira !Teruja!
Sedikit ngantuk
Tiba- tiba,,..
ooops! sh** terasa cam kepalaku dihempap
Dadaku ditekan!
Ku buat2 senyum...sengih korang dpt bayangkan ka?
Budak budak lain jugak tersengih memandangku..

Siul..
Gilakah?Aku lari dari ITU
ITU pulak tiba2 muncul
Macam dia kejar aku jak
Hari tu dipelawa jadi ITU,
Aku buat tidak tahu

Kini..
ITU timbul
Ku terpaksa
melayan ITU melalui ITU merasai ITU

ITU! ITU! aku enda' mau!
Enda' mau
Enda' mau
Enda' mau bah..!
Berserah? Buat-buat selesa?
Oh tidak! Terpaksala..
Harap harap berbaloilah..



This is the rest of the post


Tuesday, September 8, 2009

Friend (gems dpc02)

You're my inspiration
you're my great motivation
You lighten my dark
Like spotlight in the park

Friend
When you smile im happy sky high
But when you you sad
I'm feel damn bad!

Friend
I want the best you want the best
Yes we want to success

Friend
Theres no lying in our silence
Even it nonsense

Now its time for you to go
But its not over
we're still friend
Now and forever



pert
25/8/09
4:36 pm




Tuesday, September 1, 2009

Mahu kebal

Ayat power tidak boleh di sangkal
Hati hilang tebal
Benteng hilang kebal
Macam s***

Mahu kebal!
Mahu kebal!
Mahu kebal!

Mengapa makin tua makin bebal?
Macam orang hilang akal






LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...