Wednesday, August 5, 2009

Adakah DIA melakukannya?(Kejutan Dinner GEMS DPC02)

sekadar gambar hiasan
Ini Kodie dia kata dia still searching..cepat gulz-Polaris

Salam Semua! minggu lepas banyk detik detik indah berlaku kepada ku. Aku fikir kalian semua
sama seperti ku. Masihkah anda ingat perkataan BOOM! BOOM! aku pasti perkataan itu still
hangat digunakan sehingga minggu inikan? ada cerita mengenai Rafting n caving yg ingin ku
kongsikan tapi itu nantilah. Sekarang aku tersenyum mengingatkan aksi2 janggal merangkap
ganjil BEN n Im bila mereka mengucapkan HI5! jika anda melihat mereka melakukan pekara pelik
anda tidak perlu risau kerana itulah effect Preparation KARNIVAL GEMS yg berlaku ke atas mereka
huhu..

Apa yang ingin ku ceritakan di sini pasal seseorang..
Aku masih ingat lg
Beberapa minggu lepas dia begitu ceria mengatakan dia ingin melakukan sesuatu pada dinner GEMS yang bakal menjelma. Ya satu persembahan..
Sesuatu yang special katanya. Aku mendengar segala hasratnya. Aku teruja! huh mungkin anda juga tersentuh dengan plannya. Aku tidak sabar melihat reaksi gurl itu di dinner NANTI..

Tapi semalam... aku dapat sms dari dia, 'boring katanya..'
Pelik! Dia? borink? tidak pernah2nya dia tu borink...
ada sahaja benda yg dia buat.. Dia seorang penceria alam! Seperti? APA LAGI LEPAKING N GOSIPING LA..huhu
Aku tau ada sesuatu, aku tunggu dan membiarkan sahaja dia
Aku pasti dia akan stori gak pada ku hahaha...

dan....
Ya memang betul tekaanku!
Dia dalam kesedihan dan kebengongan..
Perempuan itu bakal withdraw minggu ini!
Aku bawa dia keluar sekali ngan budak2 lain..
bukannya buat apapun sekadar mengiring c Ngiau yang mengidam Macaroni Cheese KFC itu
Dlm perjalanan aku hanya melihat gelagatnya
Dia dlm dunia sendiri..
Berjalan seorang diri..
Sambil tunduk, menghayati lobang2 yg terbentuk di jalan tar mungkin
Aku saun dia...dia hanya kata "nape? aku takde apelah..."
Dia mendenykan kebengonggannya..Aku paham..diakan lelaki..hah ada ego sedikit disitu..

Nak tau pasal perempuan itu? Aku pasti ramai yang mengenalinya dan ramai gak tertarik ngannya.
Napa? Sebab aku sendiri pun, tertarik melihatnya sejak Opening Ceremony GEMS.Ya kagum sedikit..
Masih aku ingat lagi ketika aku ingin mengetahui siapa perempuan yg Dia admire sangat tu..
Sebenarnya aku bukan ign sgt pun tau tapi oleh kerana tiap2 hari dia sengih2 dan becerita akupun
teruja la..AKU SUPPORTLA kan DIA tu kwn aku huhu..
So, tidak sampai 1minggu aku dapat mengagak perempuan itu.
TEPAT sekali OK! bangga gila aku haha
clue hanya 1-"Budak tu ada kat bawah tu" katanya
Ketika itu ada 2 business group yg berlegar2 di tengah Hall
Aku ternampak budak pompuan tu, aku terus yakin memang dia!
Sejak hari tu bagi kami segala berkenannya aku menjadi isu hangat..

Apa yg ku wonder sekarang?
Aku wonder adakah DIA still mahu melakukan kezuitan itu pada dinner nanti? Kerana sprt aku kata tadi ,Pompuan itu akan wthdraw minggu ini..

p/s DIA akn pegi ke konvo budak POMPUAN TU. ROSE merah? Soo sweet!
Aku xda baju dinner lagi tolongggggggggg
ONCEcet jgn lupa makan ubat miss u..


















No comments:

Post a Comment

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...