Saturday, July 25, 2009

Xpress UrSelf (Flaxuree Corp)

Perbualan ini di abstrak daripada notebook Racaun GEMS aku...semasa pertengahan kelas PROBLEM SOLVING. Semua member tgh bertungkus lumus untuk FOCUS!!! tapi...ada yg melayang.....

Pert : Apa?EZpad? Aku blur dia cakap tentang apa wei?

Fie : Ah... aku tak peduli.. Ko nak juala pad pulak kat sini...Aku fokus dgn EN. ISO ni..

Eny : Business proposal -----> Pad

Pert : Tau la dia comel , ko ambik jerlah pic dia.. hari2 boleh fokus haha..

Syam : Toink! Toink (dia lukis gambar-tanda tak paham)

Pert: Apsal class ni xhabes2 lagi wei? Perasaanku=bosan sedikit..
Eny, kimsalam kat anting2 ko, xde lagi besarke? hehe..

Fie : Lama2 aku tgk En.Iso ni makin hensem plak :)

Eny(tapi Idan yg tulis) : Amboi!! Brader Shah Alam Camne (muka marah)

Fie : Sapa la aku ini ... xde org nak..huhu.. comel sangat..


*******

Pert: Apa Sham fikir tue wei?

Fie : Ntah...masaklah org pompuan la tu..

Eny : Sham mengalami keadaan yg dinamakan 'sufi'..1st Jerry(jerry case problem solving kot) kot...

Fie : Rindue Jerry lah tu.. tak pun nak monopos

Pert : lol.. wei hari tu aku ngorat romeo dia x layan aku wei! camna ha?

Fie : Romeo itu aku punya la kami dah bermadu kasih dah kat stage hari tu..

Eny : o...o patutlah aku try ngorat pun xdapat..Habes fie apa guna ko pegi S.alam tiap2 mgu? ko
men2kan Romeo eh?

Ahmad@Idan : ramai betul gosip kat cini..

Fie: kan adik kesayangan aku kat sana

Pert: Pening.... Oi koranag xnaj break ke? wei pegila bersuara!

Fie: Bersuara! bersuara!

Eny : Suh Edy..

Edy : Camna nak bersuara .Kat cini takleh nak bersuara hahah...

Eny : Sengal!

beberapa lama kemudian........ selepas break -4.30

Syam: td kan... sis aku msg kater time nie pintu langit terbuka. sO Doa lah...huhu... nenek sedara aku gtau hehe... jadik aku doa lah. Sebab tu muka aku td?????? gle dowh...kih3x....

..................................end of racauan kat buku aku............................

Petang itu aku terpaksa memberikan speech untuk kelas terakhir problem solving....sebab apa?
C Imrana@ CEO..bz tinggal kan aku suh jaga budak2 Company! huhu..so aku hentam jelah ..





2 comments:

  1. Eh, Pert saper ek? Aku lupa. Aku pon slalu wat paper chatting time kelas2 yg bosan.

    ReplyDelete
  2. hehehe..glamour la aku dlm blog ko....hehehe...hai kwn2, nk mtk sain, sila la dtg ke flaxuree.....hahaha..pert, aku rindukan en ISO...d sbbkn dia, aku belajar merawang d udara smpai langit ke7 dan d tahap sufi..ish..mengarut lg...xde keje lain ke kita ni??

    ReplyDelete

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...