Friday, July 17, 2009

Shes Gone,Back,Gone, Hes HOT! (Crush onsite GEMS)

wow LIANG CHAI mana sesat kat Darul Putri ni ?nampak tak? yg pakai baju merah tu

(gambar ini tidak kena mengena secara direct dgn cerita)

Aku rasa sedikit pening2 lalat pagi ni atas beberapa sebab. Sebab musababnya pasal SYUK tu la ada kah patut dia sampaikan berita yg menggugat concentration aku hish!...sabar2 boleh tak?nak jugak dia jadi tukang jodoh, tak nak kalah langsung!. O.k sebab kedua- semalam aku dapat lagi story baru pasal darul putri ni hehe... so sekarang betambah2 dah bahan cerita aku, sampai x tau mana satu nak publish dulu.

Now! tiba lah saat yg di nantikan..siapa mereka tu? apa kena mengena tajuk dgn story aku kali ni? Entahler aku pun xpasti ahha...lepas baca stori aku, mungkin korang baru boleh relate. Aku rasa cerita ni agak lapuk gak la sebab nak dekat 2 minggu dah kejadian berlaku, ceh! oleh kerana time constraint. Aku tak sempat menggosip kat cini hehe. O.k bebalik ngan story sebenar, mula-mula aku terserempak diorang ni time aku lepak kat cafelah, mana lg kan aku nak lepak selain cafe? so time aku lepak2 ngan beberapa budak ni , aku ternampak la mamat ni, aku selalu gak tegur2 mamat ni bab muka dia cam artis gitu haha, aku panggil la dia dgn nama artis tersebut ****. Tp alangkan terkezuitnya aku bercampur kaciwa sedikit hehe bcoz, rupanya2 dia baru balik dr dating kot dgn that gurl. Baru jer nak masuk line dah terlepas hahah (kata kawan aku).Pastu budak2 kat meja aku pun kecoh2 ar(perhatian semua budak2 tu, lelaki ok! suka gossip gak haha).
sekadar gambar hiasan jugak
cam comel jer gambar ni hehe

So, aku cerita pasal that gurl lah dulu, apa aku boleh katakan ialah aku memang suka gak tgk gurl ni. Kalo korang tengok mesti kata dia comel, memang come pun mata dia bulat, orangnya kecik molek. Dgn berat hatinya aku mengaku agak sesuaila mereka ni hehe... another clue gurl ni dr company aku tp dia dah gone. Gone g mana? dia dah dapat keje dah.

So, tinggal lah that guy kat GEMS ni. A....HA! macam ada chance lg ni..hahah... mamat nikan boleh dikatakan HOT! HOT bebeh! bukan aku jer yg nampak hot yer, ni dari feedback budak2 pompuan lain. Ada sekali tu aku saja tanyer kat mamat MS ni, "kalo ko pempuan ko suka siapa kata GEMS ni?" dgn serta merta dia jwb *d** ni. Hah! tgk, guy pun cakap dia menarik Hot hot ciken wing gitu, apakah yg ku merepek ni? haha..

Tp walaupun dia dah withdraw time talent day that gurl ada datang gak, pastu minggu lepas mlm selasa aku nampak gak dia lg. Maybe rindu kot ehhe....

So amacam dpt teka tak? apa? tak? nak clue lagi ek?aku bg cikit lgla, that guy tu tinggi2 lah jugak and diorang ni 1 group time Business English, -group ****. O.K sudah ..



p/s *sesiapa yg tidak berpuas hati atau ada sebarang komen sila tinggalkan komen anda di bawah. Elakkan SEBARANG KELUCAHAN MELAMPAU!
*apsal elaun x masuk lagi ni? camna aku nak gi berpoya poya ni haha...

* ada org tarik muka ,balak dia layan gurl lain haha.. sabar lah ye tulah dugaannya kalo 1 GROUP...
* next post - pukul 11 & kondom?




8 comments:

  1. Ko nih dah macam Azwan Ali da.. Gossip jer kejer. Pastu, aku pening dowh baca citer ko. Ko nak citer pasal bdak pompuan HOT ker, budah laki HOT? Hahahaha!

    ReplyDelete
  2. @Ir A.Aziz KO ni, xbaca tajuk ke? budak lelaki tu lah yg hot..

    p/s maybe aku kena kaji semula cara penyampaian aku haha

    ReplyDelete
  3. hahahaha..ak taw dat guy yg dimaksudkan..

    ReplyDelete
  4. ni kisah cinta tak kesampaian ke?
    hehe..
    sama laa cam aku..
    aku minat sorang awek ni..
    sekali dah berpunya.,..
    so, aku pun angkat kaki laa..
    malas kaco rumah tangga orang..
    hahaha..
    duit lagi best,...
    even takde duit pon../

    ReplyDelete
  5. @jaws still on lg kot dorang . Cerita luar aku x tau, ni dalaman dpc2 jer

    ReplyDelete
  6. kesian la bila cinta tak kesampaian..huhuhu....

    kisahku berbunyi begini..semasa d GEMS, aku ada sukakn sorg mamat ni...tp, aku terpaksa memalsukan cerita yg kononnya aku berbahagia d cc seseorg..

    nk wat cm ne..atas sbb2 tertentu...

    p/s: aku tau lelaki yg d maksud kn tu....hehehe..

    ReplyDelete
  7. sgt best la gosip ko cik ros...bila nk up date yg lain punya plak...hahaha...aku menyupport ko dr blakang...

    ReplyDelete
  8. @cik fie kolah penyaport setia aku haha.

    @Cik GEMS aku tau jer ko ni siapa hehe

    ReplyDelete

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...