Thursday, July 16, 2009

Bakat Terpendam &Jejaka Comel Itu (GEMS-Talent day)

sekadar gambar hiasan

Ingat tak lagi aku kata aku sedikit upset pada *****pada post lepas. Well, wut can Isay.... dorang dah kurangkan sedikit keuposetan itu. u r great guys Hee.. meh ku story

Aku agak gementar sedikit bila tidak mendapat sebarang tempat dlm dua kategori talent day. Aku sangka babak ROMEO dan 3 Juliet akan mendapat tempat, yelah UNIK APA 3 JULIET haha lawa2 plak tu.tp xda rezeki nampaknya.

Tahniah kepada group2 yg menang, Bling2 dGN WE ARE THE WORLD nya... dan part YG malas lah aku cakap pasal COMPANY ni company POLARIS TUE , semua KATEGORI diorang sapu... suka lah tu c SYUK tu wekkkk...nanti korang hahah. yang aku ingat bontot c BEN jer haha... korang ingat tak ni? ala dia jadi beruangkan? korang x perasanke ekor dia tu? bulat2 tu haha...sesuai jadi BEAR jgn marah gurau2...

Tiba time kategori drama di umumkan hehe Company aku menang drama wei hehhe.. NO 1 TUE.( harap besabar ini blog aku suka hati aku ehhe) Walaupun kebanyakkan member dlm Flaxuree ni korang tengok senyap...tapi ada mcm2 bakat wei..haha..asal aku tengok drama tue mesti aku nak gelak..haha nanti aku upload letak kat cini. Tahniah tu all of u. Tq 4 your cooperation! We make it!. KREDIT utk IMARAN CEO MERANGKAP DIRECTOR MERANGKAP LOKONG aku! haha..aku harap kecemerlangan ini beterusan.

Tp the best part is, dlm bnyk2 scene dan pelakon, karekter Muthu paling bnyk peminat. Ayat2 seperti:

"E..comela... comele...haha"
"e comel la siapa nama mamat tu ek?"
" Apsal dorang tu makan pun geleng-gelang kepala? tp comela budak tu"...
budak lah sangat?...hahah


dan aku pun bnyk terima soalan2 seperti:
"wei ros siapa ek nama budak yg kena dukung bapa dia tu, comel la..."
di tambah lagi sorang "a'a' comel kan.. dah ada makwe..ke?"
"ros budak group ko yg jadi india tu nama dia sapa?" (sambil tersengih hahah)

well...well.well.. apsal lak semua tanya kat aku, igt counter pertanyaan ke? haha...
Heran betul lah apsal org xde tanya pasal aku ek? ahahhah.... ramai plak peminat mamat ni, neway for ur information gurlz, nama dia SHAHIDAN, nama glams IDAN, kalo korang nak tau sangat pasal dia sila la usha sendiri haha... CEPAT CEPAT, lambat terlepas la...ataupun memang dia dah berpunya ni? IDAN amacam? still available? atau ada cinta YG DIKLASIFIKASIKAN SEBAGAI CINTA LOKASI, jeng...jeng... maybe next post aku akan buat entry pasal ni..bynk dah aku kumpul2 nak cerita NI, bnyk story under tajuk CRUSH ONSITE(GEMS DARUL PUTRI), mungkin cerita anda ada di sini...

p/s aku seorang observer






7 comments:

  1. Tahniah sbb menang. Hahaha! Post ko kali nih mmg mcm gosip artis plak.

    ReplyDelete
  2. deyy muthu..come!let me give u an oil bath!

    ReplyDelete
  3. status si comel e2 msih menjd tnd tny....statement yg contra.....

    ReplyDelete
  4. muthu dan rajoo.... anda d perhatikn...hihihi

    ReplyDelete
  5. statement ape yg kontra? x abes2 gosip jek kowang nih..

    ReplyDelete
  6. relax r joyah senget...kami la penceria GEMs DPC02.... Rajoo dan muthu pun sdg berbahagia..bgus jgk kami warning org lain jgn mendekati rajoo dan muthu..nnt ada yg mrh..jeng3..

    ReplyDelete

terima kasih saya amat hargai komen anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...