Thursday, January 29, 2009

Buat Photo Polaroid/photo ada notes

Untuk sesiapa yg memang x pro edit2 gambar guna apa2 software sprt adobe photosho..jgn risau di internet macam-macam site utk edit photo ada.. salah satu yg aku jumpa dan veryla easy, simple sempoy dan seangkatannya ialah jejeng..

Perkataan contoh n DeeMataQue.com x termasuk dalam PhotoNotes. Ingin tahu bagaimana tunggu post seterusnya..

Costum apa ni? Firaun?


Haha lucu dan menakutkan pun ada aku tengok wajah sendiri. TP Memang gempak la dinner kali ni semua pensyarah pun puji . Memang best macam2 kostum aku tengok lucu2 nak tengok lg apa yg budak2 batch aku pakai malam 2?? tunggu... NAPA plak ni? babnya aku dah terlost gambar2 lain entah di dalam pendrive aku xda. maybe di desktop aku kat rumah kazen aku. dah lama aku x balik ni..lepak rumah member DI Ampunk.Maklumla sudah ada notebook tu jakla yg ku bwk kehulu kehilir...



Wednesday, January 28, 2009

Clark Kent (smallville) jumpa Malaysia!



Wei Clark Kent dah jumpa Malaysia la! jom tengok !

Video yang aku jumpa ni adalah buatan Malaysia . Seorang budak sekolah rasanya.

Bagi pendapat aku la, hebat budak ni bwt effect tp lucu pun ada gak hehe ada bnyk video lg budak ni post di you tube

Monday, January 26, 2009

Best Rock bellet ever!-jom karaoke

Salah satu lagu yg lekat ngan aku dr aku kecik rasanya huhu..memang rockballet yg paling best!" I JUST WANT U TO KNOW WHO I AM!" enjoy

Video BudaK Buta 5 Tahun Main Mozart guna Piano AMUZINK!


Aku tau pasal video ni dari afear23, aku kagum melihat kebolehan budak itu itulah namanya anugerah tuhan dia dicipta cacat drsegi fizikal tetapi di berikan kelebihan lain.. selepas beberapa minit aku tengok ni aku terasa sedih la plak tengok dia ni kecik lg.. buta.. di tambah lagi para juri yg mengalirkan air mata xkira lelaki tau pun pempuan..SO RENUNG RENUNG KAN LA.

Thursday, January 1, 2009

About


Hello  Asslamualaikum,


This blog associated with
website : DMataQ Shop 
FB: http://www.facebook.com/DMataQShop



I do accept any kind of sponsor products/paid post/review/material related or any type of advertorial inquiries of a product, company or blog. The post can be in Bahasa (BM) or English.


any inquiry/questions/invitation/suggestions /sponsor send to : zyanaalpah@gmail.com

Warning
This blog content may not follow recent trend .Please respect and the writing style of this blog , comments or contents posted by readers that contain nudity, harm, cyber bullying, or any negative related stuff will be deleted. All content or opinions is not meant to harm or malign any religion, ethnic group, club, organization, company or individual. My blog are encouraging for positive post and feedback. Some of  product may not suitable for me but suitable for u.

PRIVACY POLICY & COPYRIGHT
All images that  published and taken from my own  camera (i mean my camera hp :P) are owned by me unless stated  If you wish to use an image from this blog please link it back to this blog . The content published on the blog cannot be any copy, reproduction, republishing, uploading, posting, transmitting or duplicating for commercial / business marketing use without my express written permission. To obtain permission to copy portions of the blog, please send an e-mail to me zyanaalpah@gmail.com . Please don’t use my information or blog to negative purpose. All ‘borrowed’ images will be linked back and credited.. When linked to other sites, I am not responsible for any content, images or services offered through them. 
Thank You Red heart


Produk n servis

Assalamualakum dan selamat sejahtera..


Mana satu pilihan anda?


anda


a) BANYAK WANG +SAKIT JANTUNG+STRESS? atau b)SIHAT+CANTIK/KACAK+BANYAK WANG!?


Sudah tentu anda pilih b) kan? :) jadi di sini saya tawarkan apa yg anda mahu pakej 3 in 1!


dcl1


Ya! DCL4U.BIZ ni menawarkan produk kesihatan + kecantikan yang anda boleh gunakan untuk mengubati pelbagai penyakit, di gunakan seharian sambil menjana pendapatan. Kenapa saya kata begitu? Untuk mengetahuinya lebih lanjut anda boleh terus ke laman rasmi:


DCL4U.biz


atau


http://www.dcl.com.my/katalog-produk/penggunaan-produk-1.html


atau blog saya(pengalamanku menggunakan DCL produk,produk DCL, Biz tips -SPECIAL 4 DCL )


DCLku DCLmu jua


dclku2


Saya tekankan di sini dengan menyertai biz ini anda tidak akan ditinggalkan! anda di bantu sehingga berjaya-kejayaan bersama.Biz ini sungguh MUDAH. Cuma SMS dan EMAIL laman web anda kepada kawan2, selain iklankan di laman2 web .Selainnya, mereka buatkan untuk anda.



"Satu lagi tips yang saya terima adalah tidak kira ekonomi naik atau turun, permintaan produk dan perkhidmatan mengenai kesihatan dan kejahteraan tidak banyak berubah.Ini kerana, orang ramai kini menitik beratkan kesihatan tidak kira keadaan ekonomi. Kesihatan itu lebih berharga dari wang tunai kerana kesihatan tidak dapat dibeli dengan wang." -dipetik dari Jerungperkasa.com("Jutawan Gawat"artikel by IRFAN KHAIRI -Review)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...