Tuesday, December 20, 2016

Temporary stop bloging..

Tahun 2016 bakal melabuhkan tirainya.. 1 tahun ni no.... nothing update in this blog.. Buzy sana sini..  But syukur alhamdulillah masih di sini. If u wanna follow my rocking like a **** Fitness journey of 2016 (adeee kee 😎) boleh follow instagram @zyanaalpah or mencari pelbagai suppliment/produk terbaik  kecantikan/kesihatan boleh follow instashop @deemataque

Monday, February 2, 2015

Halal Paraben Free: Hanna & Kent Fun Fresh Trendy








Askm Happy new year hoho..
dah masuk bulan 2 baru berHappy new Year

Just nak quick share dekat sini..   dah terpaut mata jatuh kehati dengan si Hanna & Kent product.

Asal : Jepun

Kenapa terjatuh hati?

Mula2 tu, SEBENARNYA... pergi  ke Bazaar Chinese New Year dekat Sekolah Menengah Yu Yuen Sandakan.. tu utk support NK buah utk ke pertandingan mewarna.. memang mostly Chinese kan yg bukak booth.., xda niatnak  beli2 semua ...pun

Di jadikan cerita.. booth Hanna and Kent ni... ngam2 tempat aku lalu lalang beberap kali.. utk naik pentas tempt anak buah aku mewarna tu..

Aku tengok2 ai comel lah pulak kan booth dia kosmetik skincare macam2 ada hati gatal  jugak..tengok..pastu saja2 la tanya... amoi ni.. uish.. marketingπŸ‘πŸ‘πŸ‘ semangat ko.. ngam BM comel...dia

SEBENARNYA berminat tengok  ni...mcm best Home facial spa





Pastu tengok BB CREAm... sebab memang masalah sslalu salah beli ..tone x ngam dan lain2..,,


Tup2 jatuh hati.,, SEBAB
πŸ’“  PACKAGING COMEL GILOS

πŸ’“ BB cream di best  1 jenis je dia automatik ikut tone kulit.,, so x perlu risau takut salah pilih tone mane,..
πŸ’“pastu biji mata tebeliak sikit dengar  100% plant Origin HALAL
πŸ’“Parabens free


Masalahnya.. aku x bawa cash..sebab sebab nak bajet.... Tup2 beli Zap acne..


Nanti de masa saya buat review..... BRING IT ON.. 2015 WOOHA!! πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“

Sunday, December 21, 2014

Peel off nail polish Murah dan Cantik : Nude color



Hi askm...
Hari ini baru berkesempatan update blog, nak share lah bendaalah yang saya suka ni. MESTI ramai yang dah tahu pasal peel off nail polish nikan.  Boleh rujuk previous kat sini : HOT! Peel off nail polish.

Hari ni nak share color2 nude..pulak ha..mcm dlm pic ni... tapi maaflah pic kurang kurang memuaskan...tangan kita pun x berapa nak cantik haha...



Nak usya2 color lain boleh lah gi instagram atau fb page @dmataqshop 

Siapa nak borong pun boleh.... tapi color nude cam kat atas tu payah sikit nak dpt..so open for retail only.. and kita jual harga berpatutan  kat bawah antara feedback customer yang beli dengan @dmataqshop

Whatsapp terus pun boleh 0172381878 
sehingga berjumpa lagi di lain post ya.. cauzz






Tuesday, November 25, 2014

CALLING!! peluang cantik putih gebuh kekal seperti mereka



Hi anda pengguna tegar PRODUCT JANNALAWWA?
Atau anda selalu terbaca..terdengar mengenai kehebatan produk ni?
Ramai dah artis (bukan duta) sprt Emma Maembong dll dan org2 biasa try produk ni ..dan puas hati ngan keberkesanannya..
Ni lah masanya anda grab and cuba produk ini.. sebab sekarang tengah sale!! Gila2



Fm75 each item
Harga biasa rm85sm/90ss
Beli 3 rm200!!
Boleh beli set basic sekali.

Saya hampir 2 tahun menggunakan produk Jannalawwa terutama pati ibu putih keluaran mereka..yang merupakan pati ibu putih pertama di Malaysia yang mendapat kelulusan KKM. Lagi Halal.

Nak tengok info2 testimoni.feedback berkenaan produk ni boleh rujuk post2 sebelum ini

http://www.deemataque.com/2014/06/new-flavour-ice-cream-soap-pati-ibu.html

http://www.deemataque.com/2014/01/baruice-cream-soap-bukan-untuk-di-makan.html

http://www.deemataque.com/2013/11/lagi-cara-tukarkan-bibir-kusamgelap-ke.html

Atau ke
Instagram /fb @dmataqshop
Whatsapp 0172381878

Beli dan dapatkan guide sapuan yang betul... x lwh tonyoh2 jw x jadik hehe ok

posted from Bloggeroid

Sunday, September 28, 2014

Hot!! peel off nail polish



Askm....
Ha tu dia hot item...memang tengah hot2... thanks to science!! Swkarang dah mudah nak melawa2 ku..boleh peel of je cam tu..muslimah pun mudah nak sembayang.. sebenarya bnyk jenis peel off nail polish yang keluar di pasaran. ANTARANYA:


  • JAWHIR
  • Top shop
  • MISS ROSS
  • LILY ANGEL
  • BK
  • MALAEKA

antara semua ni..setahu saya lily angel sahaja yang tidak water proof , means air boleh tembusi dekat kuku,..yang lain kena kopek dulu.

Ni antara color2 yang menarik yang boleh anda gayakan






yang saye dah mix2kan ngan dust2...konon2 mcm art gitew... memang suka color nude.. best!!!!


Info:

[  PEEL OFF NAIL POLISH
===============================================
- Nail polish peel off yang sesuai untuk muslimah
- Boleh tanggal bila hendak ambil air wuduk
- Tidak perlu nail polish remover
- Cepat kering
- Warna menarik
- Selamat digunakan
- Water Based

Nak dapat kat mane?
Boleh rujuk fb atau instagram @dmataqshop
Whatsapp 0172381878

Sekarang ni tengah promo

Ok cau have fun!!!






LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...